+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Mitte Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 29 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    84%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Nita

jednotlivec, 7.6.2018

Mumbai Indie

  • Celkové hodnocení
80 %
  • I was in a single room with shared bathroom. It was clean and functional. The room also had a table fan which was very useful, as it could get pretty hot. The breakfast was an added bonus. Location was excellent, very central. Was quite satisfied with my stay at the hostel.

  • Just the climbing up of 3 floors with my luggage, although the lady at the reception did help me with my luggage on arrival.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Fi.Cyrus P.Prokešová Lucie

skupina přátel, 21.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborná lokace, perfektní design.

  • Nové pokoje prodávají dřív, než jsou kompletně zprovozněné. Dokážu si představit, že nedostatky budou rychle odstraněny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • location

  • it was perfect

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 8.12.2017

Měnín Česká republika

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Personal milý, ochotný.

  • Špatná postel, chyběla televize nebo aspoň rádio.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 1.12.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

LAZAROVÁ Monika

rodina se staršími dětmi, 15.10.2017

Lidmaň Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hostel se nachází v centru Brna. Kousek od hlavního nádraží a od tramvajové zastávky. Pokoj, koupelna a taktéž společné prostory jsou čisté a uklizené. Na pokoji byl ručník, dostatek zásuvek, snídaně velmi bohaté (výběr z různých druhů pečiva, ovoce, jogurtů atd.). Velmi příjemný a nápomocný personál.

  • Vrzající dveře od pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.6.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
95 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Snídaně, personál, zařízení.

  • Bydlela jsem v jednolůžkovém pokoji Goedel. Je opravdu maličký, spočetla jsem to na 5 m2, navíc snížený strop. Je tam jen postel, noční stolek, lampička a háček na dveřích. Problém je, že takový pokoj se rychle vydýchá. Větrání je ovšem těžké, protože okno vede do dvorku, do kterého jsou vespod vyvedeny jakési komíny - asi z pekárny nebo nějaké hospody - ze kterých stoupá sladký vzduch. V pokoji se tedy prakticky nedá větrat, leda dveřmi, které ovšem ústí na frekventované místo - na schodiště vedle kuchyňky. Kuchyňka je též místo, kde je "povolen hovor po 22h". Vše slyšíte i v pokoji Goedel. Ke klidné noci též nepřispívají zvony z kostelní věže, která je z druhé strany dvorku - odbíjejí i v noci každou čtvrt hodinu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 19.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 2.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 13.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

skupina přátel, 4.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Rodinný přístup, atmosféra.

  • V osm k nám ráno vběhla paní zkontrolovat koupelnu a postele, aby zjistila kolik nás je? To jsme ještě nezažili :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

SEKYROVÁ Zuzana

jednotlivec, 22.6.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

VESELÝ Jakub

dospělý pár, 9.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dobrý personál a přístup.

  • vše ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 5.3.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10