+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hostel Mitte Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 29 reviews

  • Staff

    98%
  • Cleanliness

    95%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    90%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Nita

single traveler, 7.6.2018

Mumbai Indie

  • Overall rating
80 %
  • I was in a single room with shared bathroom. It was clean and functional. The room also had a table fan which was very useful, as it could get pretty hot. The breakfast was an added bonus. Location was excellent, very central. Was quite satisfied with my stay at the hostel.

  • Just the climbing up of 3 floors with my luggage, although the lady at the reception did help me with my luggage on arrival.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Fi.Cyrus P.Prokešová Lucie

group of friends, 21.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 10.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Výborná lokace, perfektní design.

  • Nové pokoje prodávají dřív, než jsou kompletně zprovozněné. Dokážu si představit, že nedostatky budou rychle odstraněny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.3.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • location

  • it was perfect

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.12.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 8.12.2017

Měnín Česká republika

  • Overall rating
75 %
  • Personal milý, ochotný.

  • Špatná postel, chyběla televize nebo aspoň rádio.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 1.12.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

LAZAROVÁ Monika

family with older children, 15.10.2017

Lidmaň Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hostel se nachází v centru Brna. Kousek od hlavního nádraží a od tramvajové zastávky. Pokoj, koupelna a taktéž společné prostory jsou čisté a uklizené. Na pokoji byl ručník, dostatek zásuvek, snídaně velmi bohaté (výběr z různých druhů pečiva, ovoce, jogurtů atd.). Velmi příjemný a nápomocný personál.

  • Vrzající dveře od pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.6.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Snídaně, personál, zařízení.

  • Bydlela jsem v jednolůžkovém pokoji Goedel. Je opravdu maličký, spočetla jsem to na 5 m2, navíc snížený strop. Je tam jen postel, noční stolek, lampička a háček na dveřích. Problém je, že takový pokoj se rychle vydýchá. Větrání je ovšem těžké, protože okno vede do dvorku, do kterého jsou vespod vyvedeny jakési komíny - asi z pekárny nebo nějaké hospody - ze kterých stoupá sladký vzduch. V pokoji se tedy prakticky nedá větrat, leda dveřmi, které ovšem ústí na frekventované místo - na schodiště vedle kuchyňky. Kuchyňka je též místo, kde je "povolen hovor po 22h". Vše slyšíte i v pokoji Goedel. Ke klidné noci též nepřispívají zvony z kostelní věže, která je z druhé strany dvorku - odbíjejí i v noci každou čtvrt hodinu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

group of friends, 19.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 2.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 5.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 13.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

group of friends, 4.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Rodinný přístup, atmosféra.

  • V osm k nám ráno vběhla paní zkontrolovat koupelnu a postele, aby zjistila kolik nás je? To jsme ještě nezažili :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 5.7.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

SEKYROVÁ Zuzana

single traveler, 22.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

VESELÝ Jakub

mature couple, 9.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Dobrý personál a přístup.

  • vše ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

young couple, 5.3.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10