+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hostel Mitte Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 29 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Nita

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2018

Mumbai Indie

  • Cena ogólna
80 %
  • I was in a single room with shared bathroom. It was clean and functional. The room also had a table fan which was very useful, as it could get pretty hot. The breakfast was an added bonus. Location was excellent, very central. Was quite satisfied with my stay at the hostel.

  • Just the climbing up of 3 floors with my luggage, although the lady at the reception did help me with my luggage on arrival.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Fi.Cyrus P.Prokešová Lucie

grupa przyjaciół, 21.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Výborná lokace, perfektní design.

  • Nové pokoje prodávají dřív, než jsou kompletně zprovozněné. Dokážu si představit, že nedostatky budou rychle odstraněny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • location

  • it was perfect

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 8.12.2017

Měnín Česká republika

  • Cena ogólna
75 %
  • Personal milý, ochotný.

  • Špatná postel, chyběla televize nebo aspoň rádio.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.12.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

LAZAROVÁ Monika

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.10.2017

Lidmaň Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hostel se nachází v centru Brna. Kousek od hlavního nádraží a od tramvajové zastávky. Pokoj, koupelna a taktéž společné prostory jsou čisté a uklizené. Na pokoji byl ručník, dostatek zásuvek, snídaně velmi bohaté (výběr z různých druhů pečiva, ovoce, jogurtů atd.). Velmi příjemný a nápomocný personál.

  • Vrzající dveře od pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.6.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Snídaně, personál, zařízení.

  • Bydlela jsem v jednolůžkovém pokoji Goedel. Je opravdu maličký, spočetla jsem to na 5 m2, navíc snížený strop. Je tam jen postel, noční stolek, lampička a háček na dveřích. Problém je, že takový pokoj se rychle vydýchá. Větrání je ovšem těžké, protože okno vede do dvorku, do kterého jsou vespod vyvedeny jakési komíny - asi z pekárny nebo nějaké hospody - ze kterých stoupá sladký vzduch. V pokoji se tedy prakticky nedá větrat, leda dveřmi, které ovšem ústí na frekventované místo - na schodiště vedle kuchyňky. Kuchyňka je též místo, kde je "povolen hovor po 22h". Vše slyšíte i v pokoji Goedel. Ke klidné noci též nepřispívají zvony z kostelní věže, která je z druhé strany dvorku - odbíjejí i v noci každou čtvrt hodinu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonim

grupa przyjaciół, 19.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 13.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

grupa przyjaciół, 4.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Rodinný přístup, atmosféra.

  • V osm k nám ráno vběhla paní zkontrolovat koupelnu a postele, aby zjistila kolik nás je? To jsme ještě nezažili :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

SEKYROVÁ Zuzana

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

VESELÝ Jakub

para, 9.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Dobrý personál a přístup.

  • vše ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 5.3.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10